Ervaringen van anderen

'Zorgvuldig en adequaat'

'Patrick is zeer toegewijd aan zijn patiënten. Hij heeft zowel mijn vrouw als ik snel en succesvol voor uiteenlopende klachten behandeld (knie, rug, schouder). Patrick heeft alle aandacht voor anamnese en diagnostiek. Hij behandelt zorgvuldig en adequaat: niet op routine, maar bedachtzaam, kordaat en zoveel mogelijk volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. De interactie met de gedreven personal trainers van de Fit Zone (in hetzelfde pand gevestigd) is een absolute pré.'


Anton

'Gaat voor blijvend resultaat'

'Patrick kijkt verder dan alleen die ene klacht, en zoekt naar een behandeling waarmee de klachten ook op lange termijn wegblijven. Je merkt aan alles dat hij gaat voor echt blijvend resultaat. Hij heeft een duidelijk plan voor ogen, en kan me dat helder uitleggen zodat ik weet waar ik aan toe ben en waar ik op moet letten. Hij luistert goed, en probeert met maatwerk voor jouw lijf, jouw situatie de beste behandeling te vinden. Wat ik ook erg prettig vind, is dat Patrick met mijn persoonlijke trainer van de Fitzone afstemt, zodat ik ook tijdens het sporten verder werk aan mijn herstel.'


Rianne

'Kennis en ervaring'

Via Fitzone kwam ik bij Patrick terecht met een vrij heftige blessure. Vanaf het begin was hij erg betrokken bij het herstel. Hij heeft duidelijk en open verteld wat me te wachten stond en hoe het fysio traject er uit zou gaan zien. Tijdens de sessies legt hij altijd heel uitgebreid uit wat we gaan doen en waarom. Dit vind ik erg prettig en heeft me veel vertrouwen gegeven. Het is duidelijk dat hij veel kennis en ervaring heeft als fysiotherapeut en ik zou hem van harte willen aanraden! 

 

Abel

'Kern van het probleem'

"
M’n personal trainer bij The Fit Zone raadde me aan Patrick advies te vragen voor een voet die al lange tijd pijnlijk was.

Hoewel podotherapeuten en een orthopeed er al naar gekeken hadden, was er geen oorzaak gevonden en hielpen orthopedische zooltjes en een orthese onvoldoende.

Patrick nam alle tijd om gezamenlijk de klachten te analyseren. De eerste behandelingen hadden nog een beperkt positief effect, maar na een paar keer vond Patrick de kern van het probleem en kon hij veel verbetering aanbrengen. Lopen gaat nu weer een heel stuk beter dan het lange tijd gegaan is. Ben blij met wat hij heeft kunnen bereiken.

Patrick legt goed uit wat hij doet en waarom. Hij geeft je het gevoel in goede handen te zijn en dat blijkt terecht."

Laurens

'Fysiotherapie met een plus'
 

Na een operatie had ik weinig vertrouwen meer in mijn lijf. Ik dacht nooit meer zonder pijn/beperking te kunnen bewegen, laat staat nog te sporten. Toen werd ik op Patrick gewezen die kon me helpen. Dat klopte, ik heb contact gezocht, alles verteld en samen een plan gemaakt. Hij heeft me letterlijk stap-voor-stap bij de hand genomen, en dat was in het begin echt niet altijd leuk. Maar Patrick helpt je met volle aandacht en expertise je lijf op de juiste manier te bewegen, zodat het ook nog gewoon leuk gaat worden. Mijn klachten zijn niet meer aanwezig en ik beweeg zelfs beter dan ooit, en met plezier. Ik ben erg dankbaar, het fijne vind ik dat er tijdens de behandeling altijd tijd en aandacht is. Je moet zeker investeren maar dat doe je eigenlijk samen, voor blijvend resultaat! Personal training was eigenlijk de volgende stap, ook hierin heeft Patrick veel ervaring en kennis. Een training is nooit saai en ik leer altijd. Binnen de Fit Zone is al veel kennis in huis, de fysiotherapiepraktijk heeft daarbinnen een grote meerwaarde. 

Fysiotherapie met een grote + dus! '

 

Rosalien

'Grondige analyse'

"Mijn eerdere ervaringen met andere fysiotherapeuten waren kort samengevat altijd aardig voorspelbaar; je krijgt een A4 met oefeningen mee en het advies om rust te houden de komende weken en met 15 min stond je dan weer buiten. Ik zag hierdoor het nut om bij een blessure weer naar een fysio te gaan dan ook niet meer. 

Na goede verhalen te hebben gehoord over Patrick en ik al geruime tijd last had van een ontsteking in mijn knie ben ik bij Patrick terecht gekomen. Hij heeft een grondige analyse gedaan en neemt echt de tijd voor je. Niet alleen het pijnpunt wordt onderzocht maar ook de andere spieren en gewrichten ondergaan een scan. Ondertussen geeft hij veel uitleg hoe het kan en wat je te wachten staat e.d. Je merkt dat hij erg veel kennis en ervaring heeft en dit graag ook aan jou wil overbrengen. Patrick heeft mijn knie daarna behandeld met een elastiek en kniebuigingen wat direct een wonderbaarlijk resultaat gaf. De knie voelde direct weer stabiel aan. De dagen daarna kon ik het sporten weer opbouwen en was mijn beeld over fysiotherapie een stuk positiever bijgesteld."

Tom

'Effectief'

"Na lang sukkelen met een blessure in mijn knie heeft een vriend mij aangeraden om naar Patrick te gaan voor een consult. Dit is mij enorm goed bevallen. Patrick gaat effectief te werk, stelt goede vragen en communiceert zijn aanpak duidelijk terwijl hij bezig is met een behandeling. Hierdoor heb je als cliënt een helder beeld van wat er gebeurt."

Onnick