Fysiotherapie en Manuele Therapie

Ik bied meer dan het klassieke 'kraken' of manipuleren. Sla dit zelfs vaak over, omdat het geen blijvende resultaten geeft. Door andere praktische technieken en een goede theoretische onderbouwing, boeken we progressie en verbeteringen voor de lange termijn.

Mylogenics

Deze benadering richt zich op het aanpakken van oorzaken en functiestoornissen in de spiersystemen. Symptomen verdwijnen door de oorzaken aan te pakken in de diepere bindweefsellagen, waardoor het weer mogelijk is deze spieren weer in te zetten en progressief te belasten door (kracht)training.

Personal Training

Revalideren en trainen gaan hand in hand, maar verschillen wezenlijk van elkaar. Een Fysiotherapeut is niet perse een goede trainer. Daar wordt tijdens de opleiding simpelweg te weinig aandacht aan gegeven. Door ook een gecertificeerde opleiding te volgen tot Personal Trainer, beheers ik beide disciplines en lopen revalidatie en training naadloos in elkaar over.

Het Mulligan Concept

Boekt resultaten door pijnvrije mobilisatie technieken toe te passen op de betrokken gewrichten. Hierdoor beweeg je al snel met minder pijn.